Deze pagina is ontwikkeld voor smartphones.
icon
img img img img img img img

Van ontwerp tot drukwerk

U weet wat u wil communiceren?
Dan bekijken we samen hoe dat kan.

Ontdek hier wat ik voor u kan doen!

Wat kan ik voor u doen?

img

img Een nieuwe logo of huisstijl

Goed begonnen is half gewonnen! Een representatieve, nette uitstraling werkt overtuigend naar uw klanten toe. Enkel een logo of de ganse huisstijl? U krijgt al wat u nodig heeft om uw interne en externe communicatie op elkaar af te stemmen.

img Brochures, flyers, folders, magazines en jaarverslagen Alles begint met een goed ontwerp, maar er kan ook gezorgd worden voor het drukwerk. Zo profiteert u mee van een jarenlange ervaring met drukkerijen. Publicaties kunnen desgewenst geleverd worden als interactieve pdf, of toegankelijk gemaakt worden om te voldoen aan de any-surfer norm.

img Promo en POS Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels op de winkelvloer af. De mogelijkheden om hierop in te spelen zijn talrijk: displays, affiches en posters, banners, reclameborden, wobblers, stickers, ...

img Labels en verpakkingen De impact van een goede verpakking wordt vaak onderschat. Zo kan een opvallende en overtuigende verpakking het soms halen van een mindere verpakking, zelfs indien deze een grotere media-exposure gekregen heeft.

img Expo's, tentoonstellingen en catalogi n samenwerking met een vast productieatelier wordt gewerkt aan een totaalconcept. De ruimtelijke en grafische vormgeving vormen zo een coherent geheel, en kunnen gecoördineerd worden van a tot z, waarbij alles op elkaar is afgestemd.

img Powerpoints, websites en banners Zakelijke presentaties aantrekkelijk maken? Vaak wordt vergeten dat naast de inhoud en de presentatie van powerpoints, ook het uiterlijk van groot belang is. Eenvoudige banners of ganse websites kunnen voor u gemaakt worden op basis van bestaande templates of à la carte.

Beknopte portfolio

img
img

Productbrochure

Opdrachtgever: Lastek. Ontwerp en opmaak van een productbrochure met een promotie rond de Lastek MegaPuls Focus.

img

Verpakking

Opdrachtgever: StudiOrama. Herwerking van de bestaande verpakking van de Smurfen. Dit project werd gecoördineerd door StudiOrama.

img

Website

Opdrachtgever: Tom Lanoye. Ontwerp en programmatie van de website van Tom Lanoye (site niet meer online).

img

Magazine

Opdrachtgever: Communicatiegroep Artoos. Opmaak van het maandelijks stadsmagazine voor Turnhout.

img

Tentoonstellingsgrafiek

Opdrachtgever: Monkey Business. Grafische vormgeving van banners, kleefletters, panelen, tijdlijn,... o.l.v. Monkey business voor de permanente tentoonstelling van het Letterenhuis (Antwerpen).

img

Shelfstopper en coupon

Opdrachtgever: StudiOrama. Ontwerp en opmaak van shelfstopper en coupon voor Zwan.

img

Koekjesdozen

Opdrachtgever: StudiOrama. Artwork van koekjesdozen voor het merk Delacre. Ontwerp en opmaak van sticker en sleeve.

Stel uw vraag

img

Tel: 03 216 48 52 • Matenstraat 153 • 2548 Niel

Graag nog uw naam Graag u e-mail adress Dit lijkt geen geldig adres Geef uw boodschap door